Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"biochemical phenotypes"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 6, p 1377 (2021)
Numerous varieties of doenjang are manufactured by many food companies using different ingredients and fermentation processes, and thus, the qualities such as taste and flavor are very different. Therefore, in this study, we compared many products, s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20bb6c35515d489aac571ba537af0f37
Autor:
Digar Singh, Choong H. Lee
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
Notwithstanding its mitosporic nature, an improbable morpho-transformation state i. e., sclerotial development (SD), is vaguely known in Aspergillus oryzae. Nevertheless an intriguing phenomenon governing mold's development and stress response, the e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67646c1a13044a16b58374831a5f0ca0
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 6
Foods, Vol 10, Iss 1377, p 1377 (2021)
Volume 10
Issue 6
Foods, Vol 10, Iss 1377, p 1377 (2021)
Numerous varieties of doenjang are manufactured by many food companies using different ingredients and fermentation processes, and thus, the qualities such as taste and flavor are very different. Therefore, in this study, we compared many products, s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Digar, Singh, Choong H, Lee
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology
Notwithstanding its mitosporic nature, an improbable morpho-transformation state i. e., sclerotial development (SD), is vaguely known in Aspergillus oryzae. Nevertheless an intriguing phenomenon governing mold's development and stress response, the e
Autor:
Clara D.M. van Karnebeek, Michael Gottlieb, Wyeth W. Wasserman, Nenad Blau, Jessica J. Y. Lee, Steven J.M. Jones, Jake Lever
Publikováno v:
Journal of Inherited Metabolic Disease
Journal of inherited metabolic disease, 41(3), 555-562. Springer Netherlands
Journal of inherited metabolic disease, 41(3), 555-562. Springer Netherlands
Phenomics is the comprehensive study of phenotypes at every level of biology: from metabolites to organisms. With high throughput technologies increasing the scope of biological discoveries, the field of phenomics has been developing rapid and precis
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.