Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"bioactive food packaging"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raluca Nicoleta Darie-Niţă, Cornelia Vasile, Elena Stoleru, Daniela Pamfil, Traian Zaharescu, Liliana Tarţău, Niţă Tudorachi, Mihai Adrian Brebu, Gina Mihaela Pricope, Raluca Petronela Dumitriu, Karol Leluk
Publikováno v:
Materials, Vol 11, Iss 10, p 1825 (2018)
New multifunctional materials containing additives derived from natural resources as powdered rosemary ethanolic extract were obtained by melt mixing and processed in good conditions without degradation and loss of additives. Incorporation of powdere
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83a795ac2e994831a0ba5826ab0d9ed4
Autor:
Marco Masi, Arash Moeini, Alessio Cimmino, Paola Lavermicocca, Mariaelena Di Biase, Gabriella Santagata, Giovanni Dal Poggetto, Salvatore Mallardo, Mario Malinconico, Francesca Valerio, Antonio Evidente, Albert J. van Reenen
Publikováno v:
Carbohydrate polymers 230 (2019). doi:10.1016/j.carbpol.2019.115627
info:cnr-pdr/source/autori:Moeini A., Cimmino A., Dal Poggetto G., Masi M., Di Biase M., van Reenen A., Mallardo S., Lavermicocca P., Valerio F., Evidente A., Malinconico M., Santagata G./titolo:Thermoplastic Starch and Bioactive Chitosan Sub-Microparticle Biocomposites: Antifungal and Chemico-Physical Properties of the Films/doi:10.1016%2Fj.carbpol.2019.115627/rivista:Carbohydrate polymers/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:230
info:cnr-pdr/source/autori:Moeini A., Cimmino A., Dal Poggetto G., Masi M., Di Biase M., van Reenen A., Mallardo S., Lavermicocca P., Valerio F., Evidente A., Malinconico M., Santagata G./titolo:Thermoplastic Starch and Bioactive Chitosan Sub-Microparticle Biocomposites: Antifungal and Chemico-Physical Properties of the Films/doi:10.1016%2Fj.carbpol.2019.115627/rivista:Carbohydrate polymers/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:230
In this study, chitosan (C) tripolyphosphate (T) sub-micro particles containing ungeremine (CTUn), an alkaloid particularly active against Penicillium roqueforti, a fungus responsible of the bakery products deterioration, were prepared through extern
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::146e86287455afbe7d8c3051e5c01699
http://hdl.handle.net/11588/781832
http://hdl.handle.net/11588/781832
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.