Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"bio-active components"'
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
IntroductionThe buds of Lonicera japonica Thunb. var. chinensis (Wats.) Bak, commonly named red honeysuckle, have attracted attention because of their bright colors. However, owing to the lack of systematic studies, the potential applications of red
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75c43f0c1a4c44a6ba766e6a7ca9143c
Autor:
Bindu Naik, Ritesh Mishra, Vijay Kumar, Sadhna Mishra, Uttam Gupta, Sarvesh Rustagi, Arun Kumar Gupta, Manpreet Singh Preet, Saurav Chandra Bhatt, Sheikh Rizwanuddin
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 15, Iss , Pp 100939- (2024)
The concept of developing innovative functional food products has attracted the attention of many researchers to meet global demands as well as keep into account the well-being of people and environmental sustainability. Microalgae can be an essentia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e2cf1f1a7004045b35e33f9920d28a3
Autor:
Habiba Maikudi MUHAMMED, Patience OJUKWU, Usman Ibrahim HAMZA, Ibrahim YAHAYA, Hauwa Hussaini NDAYAKO, Alfa Muhammad MAALI
Publikováno v:
Journal of Plant Development, Vol 27, Pp 55-61 (2020)
Phytochemical and antimicrobial screening is the extraction, analysis and identification of the bio-active components found in plants and the effects of such bio-active components against bacterial species. The analysis were conducted on three plant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9308fad55d8042e2b800794110bd5d7b
Autor:
Syed Amir Ashraf, Mushtaq Ahmad Khan, Amir Mahgoub Awadelkareem, Shaikh Tajuddin, Md Faruque Ahmad, Talib Hussain
Publikováno v:
Journal of Pure and Applied Microbiology, Vol 13, Iss 4, Pp 2545-2552 (2019)
Food preservation and safety is drawing more attention globally due to the increasing prevalence of food-borne diseases. The natural methods of food preservation are considered safer compared to methods using synthetic preservatives. The essential oi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/391d16e1bcc2423fa3a49f1e26fad5ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Sciences, Vol 90, Iss 2 (2020)
Macrotyloma uniflorum (kulthi) seeds, Asparagus racemosus (shatavari) roots or Acacia concina (shikakai) pods were supplemented to total mixed rations (TMR) @ 0-3% (on DM basis) to assess the impact of herbal feed additives (HFAs) on the in vitro rum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e049888c7d0e47518e3ec4ac703f9e74
Publikováno v:
Nativa; v. 11 n. 2 (2023); 143-147
Nativa; Vol. 11 No. 2 (2023); 143-147
Nativa; Vol. 11 No. 2 (2023); 143-147
The study of the chemical composition of essential oils, the pulp of argan leachate, the phenolic compounds and the identification of the biological activity of secondary metabolites making it possible to increase the industrial and commercial value
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.