Zobrazeno 1 - 10
of 69 204
pro vyhledávání: '"binding mechanism"'
Autor:
Maoyun, Zhang1 (AUTHOR) 2015800120@cust.edu.cn, Huizhuang, Xi1 (AUTHOR), Chen, Tang1 (AUTHOR), Yuheng, Jiang1 (AUTHOR), Ziyan, Zhang1 (AUTHOR), Chunlin, Tian1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Applied Artificial Intelligence. 2024, Vol. 38 Issue 1, p1-32. 32p.
Autor:
Zhu, Jun1 (AUTHOR), Sun, Wenlin1 (AUTHOR), Zhang, Wenqi1 (AUTHOR), Hong, Nuo1 (AUTHOR), Liao, Yuying1 (AUTHOR), Yao, Yiling1 (AUTHOR), Cai, Lala1 (AUTHOR), Xiong, Chunhua1 (AUTHOR) xiongch@163.com, Yao, Lanying1 (AUTHOR) yaoorchid@163.com
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2024, Vol. 27 Issue 1, p729-749. 21p.
Autor:
Jun Zhu, Wenlin Sun, Wenqi Zhang, Nuo Hong, Yuying Liao, Yiling Yao, Lala Cai, Chunhua Xiong, Lanying Yao
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 27, Iss 1, Pp 729-749 (2024)
The aim of the present study was to determine the binding mechanisms between zein and folic acid in an ethanol – water solution. Fluorescence spectroscopy demonstrated that folic acid quenched the fluorescence intensity of zein by both dynamic and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29bb76d718e24c29a5a13a381bb3122a
Autor:
Arakelian, Arina G.1 (AUTHOR) arkatsachndir@gmail.com, Chuev, Gennady N.1 (AUTHOR), Mamedov, Timur V.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Nov2024, Vol. 29 Issue 22, p5386. 11p.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 19, Pp 1-7 (2024)
To investigate the water-binding mechanism of fresh sweet potato residue, the water distribution in starch processing residues from 10 varieties of sweet potato was determined by low-field nuclear magnetic resonance (LF-NMR), and the correlation betw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1f06ac982c94387a70b37279ac2b9a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.