Zobrazeno 1 - 10
of 815
pro vyhledávání: '"binding agent"'
Autor:
COHEN, ROBERT
Publikováno v:
American Scholar. Spring2021, Vol. 90 Issue 2, p98-107. 10p.
Autor:
Tomohiro Yoshikawa, Hiroyo Okamoto, Kenta Takeuchi, Atsushi Hirata, Hiroko Otake, Noriaki Nagai
Publikováno v:
Journal of Pharmaceutical Health Care and Sciences, Vol 10, Iss 1, Pp 1-6 (2024)
Abstract Background The improvement in flowability and adhesion of starch powder (SP) is essential for using starch as an excipient for lactose intolerant patients. In this study, we attempted to evaluate the usefulness of hydroxypropylcellulose with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1d86c462c6248faa02c034a701953c2
Autor:
Gemechu Yadeta, Yihunie Bekalu, Mahelet Tsegaye, Tegene Tantu, Fikremariam Haile, Dagnachew Genene, Tewabech Alemu
Publikováno v:
Indonesian Journal of Innovation and Applied Sciences, Vol 4, Iss 1, Pp 55-63 (2024)
This study aimed at the synthesis and characterization of briquette from Pinus patula saw dust using different binders. The effects of particle size and type of binder on the fuel qualities of the briquette were investigated. The bulk density of biom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c69b91e6b3ae4312894856e911d4c1c1
Autor:
Hang Xie, Eric E. Rhoden, Hong-Mei Liu, Folake Ogunsemowo, Bernardo A. Mainou, Rachel M. Burke, Cara C. Burns
Publikováno v:
Pathogens, Vol 13, Iss 11, p 969 (2024)
As the world is approaching the eradication of wild poliovirus serotype 1, the last of the three wild types, the question of how to maintain a polio-free world becomes imminent. To mitigate the risk of sporadic vaccine-associated paralytic polio (VAP
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9aa0c54c35154596b17655139265e27a
Autor:
Andrzej Baziak, Anna Kusior
Publikováno v:
Sensors, Vol 24, Iss 16, p 5290 (2024)
The effectiveness of copper oxide-modified electrochemical sensors using different polymers is being studied. The commercial powder was sonicated in an isopropyl alcohol solution and distilled water with 5 wt% polymers (chitosan, Nafion, PVP, HPC, α
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/855e5c8f1e894d558e16f6c27dcfb77e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Els J. M. Van Damme, Pierre Rougé
Publikováno v:
Frontiers in Cellular and Infection Microbiology, Vol 13 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c4891fbac9b4e6eb93155d3cd6c472b
Publikováno v:
Future Foods, Vol 6, Iss , Pp 100184- (2022)
Stickiness is the combination of adhesion and cohesion and key characteristic for binders in foods to combine particulates into a coherent mass. We investigated the influence of mixing ratio of pea protein and apple pectin powders (w/w) at pH 6 on st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d608377b902412698f340b503f91c14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.