Zobrazeno 1 - 10
of 208
pro vyhledávání: '"bigels"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 1, Pp 281-288 (2024)
Bigels are a new type of biphase system produced by the combination of hydrogel and organogel (oleogel), which have the characteristics of both aqueous and organic phases. Bigels exhibit superior performance to single-component gels, with the advanta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63d33582c00343f48e3571a967519302
Autor:
Eleftherios G. Andriotis, Adamantini Paraskevopoulou, Dimitrios G. Fatouros, Hui Zhang, Christos Ritzoulis
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 10, p 654 (2024)
Cannabis seed oil oleogel structured with Glycerol Monostearate (20% w/w) was mixed with xanthan gum hydrogel (2% w/w) at different ratios ranging from 0% w/w hydrogel to 75% w/w hydrogel, using a syringe-to-syringe apparatus, for the preparation of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f595550f895e41bca21045f720e54f34
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 12, Pp 25-33 (2023)
Emulsion gels (EG) and bigels (BG) were prepared by high-speed shear treatment of a mixture of beewax oleogels with pure water or κ-carrageenan hydrogel in the absence of emulsifiers, respectively. The effect of κ-carrageenan on the microstructure,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43c159fc2e954b45b442b5cb7543a3d4
Autor:
Abdulaziz S. Alkabaa, Alican Akcicek, Osman Taylan, Mohammed Balubaid, Mohammed Alamoudi, Waqar Ahmad Gulzar, Hisham Alidrisi, Enes Dertli, Salih Karasu
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 4, p 574 (2024)
The objective of this study was to produce an innovative bigel formulation by combining glycerol monostearate (GMS) oleogel with hydrogels stabilized by various agents, including cold pressed chia seed oil by-product gum (CSG), gelatin (G), and whey
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c845f8829af4ad29c7c76153af11594
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yoana Sotirova, Deyana Vankova, Oskan Tasinov, Stefka Stoeva, Minka Hristova, Ivelin Iliev, Svetlana Georgieva, Yoana Kiselova-Kaneva, Velichka Andonova
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 37, Iss 1 (2023)
This study aimed to investigate the toxicological profile of hyperforin (HP) in silico and to assess it in vivo after topical application of an HP-rich St. John’s wort (SJW) extract. The former analysis predicted low toxicity because of HP’s inab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d988ea9e82340fd8c0798c21b7e3707
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.