Zobrazeno 1 - 10
of 151
pro vyhledávání: '"biamperometry"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 14, Iss 1, Pp 480-493 (2009)
The aim of this paper was to assess the total antioxidant capacity of some commercial fruit juices (namely citrus), spectrophotometrically and by the biamperometric method, using the redox couple DPPH· (2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl)/DPPH (2,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4cb3dc3df91c43ba9268baa11ea1c6e6
Publikováno v:
Química Nova, Vol 31, Iss 7, Pp 1743-1746 (2008)
In this work was developed a method for the determination of saccharin in dietary products by a biamperometric titration, using two silver electrodes as working electrodes and silver nitrate as titrant. It were used products as juices (light) and swe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c7762d667124b239e24e40c62de965d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food chemistry 354 (2021): 129564. doi:10.1016/j.foodchem.2021.129564
info:cnr-pdr/source/autori:Siano F.; Picariello G.; Vasca E./titolo:Coulometrically determined antioxidant capacity (CDAC) as a possible parameter to categorize extra virgin olive oil/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2021.129564/rivista:Food chemistry/anno:2021/pagina_da:129564/pagina_a:/intervallo_pagine:129564/volume:354
info:cnr-pdr/source/autori:Siano F.; Picariello G.; Vasca E./titolo:Coulometrically determined antioxidant capacity (CDAC) as a possible parameter to categorize extra virgin olive oil/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2021.129564/rivista:Food chemistry/anno:2021/pagina_da:129564/pagina_a:/intervallo_pagine:129564/volume:354
Antioxidant capacity of extra virgin olive oil (EVOO) is associated with the overall content of health-promoting compounds, including biophenols. In this work, antioxidant capacity of polar extracts from 42 EVOO and 3 edible seed oil samples was eval
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Bylo vyvinuto několik typů miniaturizovaných elektrochemických detektorů s různými mikroelektrodami vloženými do konce kapilár. Kapilární detektory s platinovou tetrodou a volnými platinovými nebo uhlíkovými mikrovlákny byly testová
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1512::6dc79fe8a6f685fabe7c08f180b7a2e2
https://hdl.handle.net/10195/67223
https://hdl.handle.net/10195/67223
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sobieszuk, Grzegorz
Das Ziel der vorliegenden Arbeit bestand in der Entwicklung und experimentellen Testung von drei Indikationsverfahren für Titrationen: der Thermometrie in der neusten Ausführung, der Säure-Base-Biamperometrie mit ungleich großen Kupferelektroden
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4732::c7fc889e434f534d62979769225289c5
https://doi.org/10.17169/refubium-7432
https://doi.org/10.17169/refubium-7432
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFRPEUniversidade Federal Rural de PernambucoUFRPE.
Submitted by (lucia.rodrigues@ufrpe.br) on 2017-02-15T14:00:25Z No. of bitstreams: 1 Nattany Tayany Gomes de Paula.pdf: 885461 bytes, checksum: 787ab63496a1306c113ee5c12e2dac92 (MD5)
Made available in DSpace on 2017-02-15T14:00:25Z (GMT). No. of
Made available in DSpace on 2017-02-15T14:00:25Z (GMT). No. of
Externí odkaz:
http://www.tede2.ufrpe.br:8080/tede2/handle/tede2/6368