Zobrazeno 1 - 10
of 191
pro vyhledávání: '"beverage type"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andrea Gartner, Laszlo Trefan, Simon Moore, Ashley Akbari, Shantini Paranjothy, Daniel Farewell
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 19, Iss 1, Pp 1-13 (2019)
Abstract Background Alcohol-related harm has been found to be higher in disadvantaged groups, despite similar alcohol consumption to advantaged groups. This is known as the alcohol harm paradox. Beverage type is reportedly socioeconomically patterned
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebb1b6c2ad244314b40d7e18286b1ce9
Autor:
Sara De Bruyn, Edwin Wouters, Koen Ponnet, Joris Van Damme, Lea Maes, Guido Van Hal, and the Task Force substance use in Flemish universities and colleges
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 18, Iss 1, Pp 1-9 (2018)
Abstract Background Although alcohol is socially accepted in most Western societies, studies are clear about its associated negative consequences, especially among university and college students. Studies on the relationship between alcohol-related c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ceb1b83a43034d3690fbe08f296d1d05
Autor:
Jessica Lee, Tetine Sentell, Stephanie L Cacal, Toby Beckelman, Catherine M Pirkle, Uyen Vu, Meghan D McGurk, Alyssa Yang
Publikováno v:
Journal of Healthy Eating and Active Living. 1:53-63
In January 2020, Hawai‘i became the second state with a healthy default beverage (HDB) law, requiring restaurants to offer HDBs with their children’s meals. This observational study presents baseline characteristics of restaurants with a children
Publikováno v:
American Journal of Preventive Medicine. 59:522-529
Introduction Previous research on sugar-sweetened beverage trends has focused on self-reported consumption from surveys. Few studies used objective store sales or explored differences by area-level demographics and store type. Methods The average vol
Publikováno v:
Journal of studies on alcohol and drugs. 82(6)
Objective To understand the contexts and characteristics of drinking occasions, we typologized drinking occasions and examined how different aspects of drinking vary in them and what part of population-level drinking and intoxication occasions each c
Publikováno v:
European Journal of Epidemiology, 2005 Jan 01. 20(1), 29-36.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25047405
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.