Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"beverage testing"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 11, p 2644 (2024)
Nitrite is one of the most common nitrogenous compounds, which is not only an important indicator of aquaculture water but also widely used as a food additive. Its potential toxicity poses a huge threat to aquatic products and human health. Therefore
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea65066405bb497dae42271f35c76d0b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Murphy, H. Lee
Publikováno v:
Crain's Chicago Business. 11/5/2007, Vol. 30 Issue 45, p77-86. 2p. 4 Color Photographs.
Autor:
Dornan, Mark
Publikováno v:
Restaurant Hospitality. Jul2003, Vol. 87 Issue 7, p80. 2p. 1 Color Photograph.
Autor:
O'Kennard, Jerald
Publikováno v:
Restaurant Hospitality. Apr2007, Vol. 91 Issue 4, p100-102. 2p. 3 Color Photographs.
Autor:
PR Newswire
Publikováno v:
PR Newswire US. 10/24/2022.
Autor:
PR Newswire
Publikováno v:
PR Newswire US. 05/18/2022.
Autor:
Soule, Alexander
Publikováno v:
Fairfield County Business Journal. 6/29/2009, Vol. 48 Issue 26, p6-6. 1/8p.
Autor:
PR Newswire
Publikováno v:
PR Newswire US. 04/30/2013.