Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"beverage organoleptic properties"'
Autor:
Faguang Hu, Xiaofei Bi, Xingfei Fu, Yanan Li, Guiping Li, Yaqi Li, Dexin Liu, Yang Yang, Rui Shi, Wenjiang Dong
Publikováno v:
Diversity, Vol 15, Iss 6, p 724 (2023)
Coffee (Coffea arabica L.) is one of the most consumed non-alcoholic beverages. To expand the coffee market and attract consumers to a diversity of coffee types, data on the nutritional potential of different coffee varieties are needed. The present
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/821b017d658342c2ac9714f7711aa35a
Autor:
Dong, Faguang Hu, Xiaofei Bi, Xingfei Fu, Yanan Li, Guiping Li, Yaqi Li, Dexin Liu, Yang Yang, Rui Shi, Wenjiang
Publikováno v:
Diversity; Volume 15; Issue 6; Pages: 724
Coffee (Coffea arabica L.) is one of the most consumed non-alcoholic beverages. To expand the coffee market and attract consumers to a diversity of coffee types, data on the nutritional potential of different coffee varieties are needed. The present
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.