Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"beta-diaminopropionic acid)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ARKIVOC, Vol 2007, Iss 9, Pp 45-52 (2006)
ARKIVOC
ARKIVOC
3-N-oxalyl-L-2,3-diaminopropanoic acid (beta-ODAP) is a neuroexcitatory non- protein amino acid identified in grass pea (Lathyrus sativus L.) and in ginseng (Panax spp). Its presence in the drought tolerant grass pea is thought to be responsible for
Autor:
Geng-Yan Xing, Hao Zhu, Jun-Lan Xiong, Zhi-Xiao Li, Feng-Min Li, Fernand Lambein, Shengxiang Zhang, Hai-Yan Kong, Guang-Ming Zhou, Wen-Tao Hu, You-Cai Xiong, Rui-Yue Tan
Publikováno v:
SCIENTIFIC REPORTS
Scientific Reports
Scientific Reports
Neurolathyrism is a unique neurodegeneration disease caused by β-N-oxalyl-L-α, β- diaminopropionic (β-ODAP) present in grass pea seed (Lathyrus stativus L.) and its pathogenetic mechanism is unclear. This issue has become a critical restriction t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bdeed3c31b6f09ebf55a9243599b61c3
https://biblio.ugent.be/publication/8504606/file/8504607
https://biblio.ugent.be/publication/8504606/file/8504607
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Grass pea (Lathyrus sativus L) is a pulse originating from the Mediterranean area and currently grows in various countries across the world, generally linked to subsistence farming systems. It has also traditionally been grown in Spain, although its
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4337c03e516ba822764aac52e05afb16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.