Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"benzylglucosinolate"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guoxia Shang, Huiyan Zhao, Linhui Tong, Nengwen Yin, Ran Hu, Haiyan Jiang, Farah Kamal, Zhi Zhao, Liang Xu, Kun Lu, Jiana Li, Cunmin Qu, Dezhi Du
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 9, p 1274 (2022)
Glucosinolates (GSLs) are sulfur-containing bioactive compounds usually present in Brassicaceae plants and are usually responsible for a pungent flavor and reduction of the nutritional values of seeds. Therefore, breeding rapeseed varieties with low
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7cd9a1bebba649a886e1340e29f0a3ed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of the Chemical Society of Ethiopia, Vol 31, Iss 1, Pp 107-113 (2017)
The ethanol extract of the kernel of the endemic plant Moringa stenopetala after silica gel column chromatography led to the isolation of 4-(α-L-rhamnopyranosyloxy)benzyl glucosinolate (1) and sucrose. The oil obtained by Soxhlet extraction with pet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d77b43fdb45c428797802c73f6f5b2a6
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 9 (2018)
Plants within the Brassicales order generate glucosinolate hydrolysis products that can exert different biological effects on several organisms. Here, we evaluated the physiological effects of one of these compounds, benzyl cyanide (phenylacetonitril
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ba4debba2b54f1fb65fe933645f6cd8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barbara Ann Halkier, C Rivera, Fernando Geu-Flores, K Cancino, E G Cosio, M Ghislain, M E González-Romero
Publikováno v:
Transgenic Research. 30:661-662
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science
Frontiers in Plant Science, Vol 9 (2018)
Frontiers in Plant Science, Vol 9 (2018)
Plants within the Brassicales order generate glucosinolate hydrolysis products that can exert different biological effects on several organisms. Here, we evaluated the physiological effects of one of these compounds, benzyl cyanide (phenylacetonitril
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b401db39c0eed91e83bb0f1db03608f7
https://hdl.handle.net/11250/2559952
https://hdl.handle.net/11250/2559952
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.