Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"beneficial compounds"'
Autor:
Mehmet Arif Icer, Sena Özbay, Duygu Ağagündüz, Bayram Kelle, Elena Bartkiene, João Miguel F. Rocha, Fatih Ozogul
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 15, p 2965 (2023)
The need to improve the safety/quality of food and the health of the hosts has resulted in increasing worldwide interest in acidophilic lactic acid bacteria (LAB) for the food, livestock as well as health industries. In addition to the use of acidoph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a67af9aac5f436e92f0c5350cfe338d
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2017 222:6-17
Publikováno v:
In Functional Foods and their Implications for Health Promotion 2023:341-363
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francisco Candeira, Marta
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
198 p.
[EN] In Galicia (northwestern Spain), Brassica rapa subs. rapa L. includes turnip greens and turnip tops as main crops and are widely distributed and consumed in this region. Turnip greens are the leaves harvested in the vegetative period
[EN] In Galicia (northwestern Spain), Brassica rapa subs. rapa L. includes turnip greens and turnip tops as main crops and are widely distributed and consumed in this region. Turnip greens are the leaves harvested in the vegetative period
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0a37657506beeba2a3a9ebd29d2ec3a5
http://hdl.handle.net/10261/74768
http://hdl.handle.net/10261/74768
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.