Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"beetroot meal"'
Autor:
Jan Bárta, Veronika Bártová, Tereza Šindelková, Markéta Jarošová, Zuzana Linhartová, Jan Mráz, Jan Bedrníček, Pavel Smetana, Eva Samková, Ivana Laknerová
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 70, Iss 4, Pp 377-385 (2020)
Powders prepared from freeze-dried roots of six beetroot ( Beta vulgaris L.) cultivars with red (cv. D'Egypte, Karkulka, Betina, Alexis), yellow (cv. Burpee's Golden) or red-white (cv. Chioggia) colour of root flesh were evaluated before and after bo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3608b6cd191f4324a6fd45b77fd297f7
Autor:
Markéta Jarošová, Zuzana Linhartová, Ivana Laknerová, Veronika Bártová, Tereza Šindelková, Eva Samková, Jan Mráz, Jan Bárta, Pavel Smetana, Jan Bedrníček
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 70, Iss 4, Pp 377-385 (2020)
Powders prepared from freeze-dried roots of six beetroot ( Beta vulgaris L.) cultivars with red (cv. D'Egypte, Karkulka, Betina, Alexis), yellow (cv. Burpee's Golden) or red-white (cv. Chioggia) colour of root flesh were evaluated before and after bo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.