Zobrazeno 1 - 10
of 287
pro vyhledávání: '"beet root"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Darshan Singh, Anuradha, Divya Mathur, Surendra Kumar, Balaram Pani, Amar Kumar, Rajni Kanojia, Ravi Gupta, Laxman Singh
Publikováno v:
Plant Nano Biology, Vol 4, Iss , Pp 100031- (2023)
The advent of nanotechnology has helped in several invention in science & technology. Contamination of surface water, ground and soil by various industrial dyes causes several ecological problems. Zinc oxide nanoparticles as photocatalysts and semico
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8f22717b51f47649e1ef4aaea06208b
Autor:
Rasha Elsabagh, Samar S. Ibrahim, Elsayed M. Abd-Elaaty, Ahmed Abdeen, Ahmed M. Rayan, Samah F. Ibrahim, Mohamed Abdo, Florin Imbrea, Laura Şmuleac, Amal M. El-Sayed, Rasha Y. Abd Elghaffar, Mohamed K. Morsy
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
Edible films and coatings offer great potential to support sustainable food production by lowering packaging waste, extending product shelf life, and actively preserving food quality. Using edible coatings containing plant extracts with antioxidant a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28fab43289ec43a5b356e30e683d6de8
Autor:
Ivana Varga, Jurica Jović, Mirta Rastija, Antonela Markulj Kulundžić, Vladimir Zebec, Zdenko Lončarić, Dario Iljkić, Manda Antunović
Publikováno v:
Nitrogen, Vol 3, Iss 2, Pp 170-185 (2022)
Sugar beet fertilization is a very complex agrotechnical measure for farmers. The main reason is that technological quality is equally important as sugar beet yield, but the increment of the root yield does not follow the root quality. Technological
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fa92457d46142ac9a0b74accc069c03
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
The volatile organic compounds (VOCs) produced by endophytic bacteria have a significant role in the control of phytopathogens. In this research, the VOCs produced by the endophytic bacteria Streptomyces sp. B86, Pantoea sp. Dez632, Pseudomonas sp. B
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bb27e1914894f6ea3001599d2ef3353
Autor:
Agnieszka Kumorkiewicz, Katarzyna Sutor, Boris Nemzer, Zbigniew Pietrzkowski, Sławomir Wybraniec
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 70, Iss 1, Pp 7-14 (2020)
Betalains are one of the most common groups of plant pigments found in nature, especially in red beetroot ( Beta vulgaris L.) which is the main commercially exploited source of betalains produced in the form of concentrates or powders. This report pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/134d781dd6e447ac82ebe8ccf39966bf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.