Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"beer exportation"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 10, p 4201 (2023)
The globalisation of the beer market forces brewers to have methodologies that rapidly evaluate the evolution of beer flavour stability. Commonly used forced ageing methods have limitations since temperature and transportation conditions (temperature
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6886456afe20469ba6bda7cece2f1e21
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 3, p 600 (2022)
Beer flavor stability is greatly influenced by external temperature, vibrations, and longer delivery times. The present study assessed the impact of transport and storage conditions on staling aldehyde evolution in lager beers across five sample grou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5dad173ef8d4bc79b81415990b5002f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.