Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"beef slaughter"'
Publikováno v:
British Food Journal, 2019, Vol. 122, Issue 2, pp. 722-735.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-07-2019-0491
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Microbial contamination of beef cattle carcases and subsequent cross-contamination during processing is inevitable and virtually impossible to prevent. The understanding of microbial contamination in the beef industry is currently limited to hypothes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe9da7d29dfc4010a81d19037503a31c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
End of project report During chilling, temperatures of carcass surfaces at different sites change over time as do other parameters such as water activity (aw), the structure of the muscle and other tissues, as the carcass enters rigor mortis. Many of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2559::0c460a16128ebca3eb79d9ffc32746bb
http://hdl.handle.net/11019/861
http://hdl.handle.net/11019/861
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.