Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"beef patty"'
Publikováno v:
AgriEngineering, Vol 6, Iss 2, Pp 1712-1724 (2024)
This study aimed to determine the usage potential of vacuum-dehydrated ground beef in beef patty production. First, the fresh ground beef was dehydrated in vacuum dryers at 25, 35, and 45 °C for dehydration kinetics and color change. Then, the vacuu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f514bb76066f46a39a79905d9007b681
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 23, p 3910 (2024)
The global challenge of food waste necessitates innovative solutions, such as incorporating carrot pomace, a nutrient-rich by-product of carrot juice production, into beef patties to enhance their nutritional and functional properties. This study eva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b305089baf6421b9ff6b266ba5011bc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 12, p 3071 (2021)
The consumer acceptance of alternative plant-focused ingredients within the meat industry is growing globally. Oat protein is insoluble and used to increase product yield and fat retention. Furthermore, inclusion of oat protein can provide manufactur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/363acb33710742bd958a5295094fe821