Zobrazeno 1 - 10
of 6 833
pro vyhledávání: '"beef patty"'
Autor:
Başlar, Mehmet1 (AUTHOR), Yalınkılıç, Barış2 (AUTHOR) baris.yalinkilic@gedik.edu.tr, Erol, Kübra Feyza3 (AUTHOR), İrkilmez, Mustafa Ü.4 (AUTHOR)
Publikováno v:
AgriEngineering. Jun2024, Vol. 6 Issue 2, p1712-1724. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AgriEngineering, Vol 6, Iss 2, Pp 1712-1724 (2024)
This study aimed to determine the usage potential of vacuum-dehydrated ground beef in beef patty production. First, the fresh ground beef was dehydrated in vacuum dryers at 25, 35, and 45 °C for dehydration kinetics and color change. Then, the vacuu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f514bb76066f46a39a79905d9007b681
Autor:
Wang, Cuntang1,2 wangcuntang1980@163.com, Wang, Yuqing1,2, Song, Yang1,2, Ren, Manni1,2, Gao, Zengming1,2, Ren, Jian1,2 renjian1970789@163.com
Publikováno v:
Scientific Reports. 9/6/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-11. 11p.
Autor:
Noumo Ngangmou, Thierry1,2 (AUTHOR) thierrynoumo@gmail.com, Johny, Lidiya C.2 (AUTHOR), Mbougueng, Pierre Desire3 (AUTHOR), Sokamte Tegang, Alphonse4 (AUTHOR), Tatsadjieu Ngoune, Leopold4 (AUTHOR), Suresh, P V2 (AUTHOR), Mbofung, Carl Moses F.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animal Science Journal. Jan2024, Vol. 95 Issue 1, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract The impact of premade beef patty (BBP) with red onion skin powder (OSP) at 0, 1, 2, and 3% levels on color, lipid, and protein oxidative stability, and infection degree of microorganisms during cold storage was investigated. The objective wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b8c7409683d4343a4e7f4a373c51723
Autor:
Brooklyn Epperson, Claire Shaw, Inna Popova, James A Nasados, Jessica Lancaster, Jessie Van Buren, Meagan Wottoon, Michael Colle, Phillip Bass, Yufei Guo
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 8, Iss 1 (2024)
Non-allergenic, plant-based water binders could improve the shelf life of beef patties, thereby reducing food waste. The objective of the current study was to optimize mustard extract addition for improvement of shelf stability and physical appearanc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b7f9071cc18499f98b04e7ed62046a9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.