Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"beef meatball"'
Autor:
Dwi Lestari, Abdul Rohman, Syofyan Syofyan, Nancy Dewi Yuliana, Nor Kartini Bt. Abu Bakar, Dachriyanus Hamidi
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 1446-1457 (2022)
Indonesia is a country with a majority Muslim population, and the halal food consumed should be assured. One type of food that must be considered halal is food from meat products. Due to the price difference between halal meat and non-halal meat, som
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7bc504d50284087a05de06f8aa11dd2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 13, Iss 5, Pp 905-908 (2020)
Background and Aim: Meatballs are a processed product of animal origin that is consumed cooked, usually with chicken, beef, or pork as the main ingredient. Unfortunately, some unscrupulous sellers in Indonesia may adulterate this product with rat mea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/918e9a3507ce4172a10e38db7195c13d
Autor:
Abdul Rohman, Ni Wayan Pebriyanti, Sismindari, Anjar Windarsih, Dwiky Ramadhani, Rien Larasati, Henny Yulisa
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 2231-2241 (2020)
This research aimed to validate real-time polymerase chain reaction using specific primer targeting on cytochrome-b 33 (cyt-b 33). The primer cyt-b 33 could specifically amplify dog meat DNA and method could detect 0.5 pg dog meat DNA in meatball for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ce5ba8ff0ae489eba9c42b7aaff2f0f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Veterinary World
Veterinary World, Vol 13, Iss 5, Pp 905-908 (2020)
Veterinary World, Vol 13, Iss 5, Pp 905-908 (2020)
Background and Aim: Meatballs are a processed product of animal origin that is consumed cooked, usually with chicken, beef, or pork as the main ingredient. Unfortunately, some unscrupulous sellers in Indonesia may adulterate this product with rat mea
Autor:
Henny Yulisa, Abdul Rohman, Ni wayan Pebriyanti, Anjar Windarsih, Dwiky Ramadhani, Sismindari, Rien Larasati
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 2231-2241 (2020)
This research aimed to validate real-time polymerase chain reaction using specific primer targeting on cytochrome-b 33 (cyt-b 33). The primer cyt-b 33 could specifically amplify dog meat DNA and method could detect 0.5 pg dog meat DNA in meatball for
In this study, conjugated linoleic acid (CLA, 3.75%) enriched meatballs were cooked by sous vide (65°C and 95°C). It was determined that there was no significant change in oleic, linoleic, SFA, MUFA and PUFA values. While the amount of CLA isomers
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e09f16dc8c5cc87d175c9eebce4a5a85
https://hdl.handle.net/20.500.12695/1626
https://hdl.handle.net/20.500.12695/1626