Zobrazeno 1 - 10
of 21 590
pro vyhledávání: '"beef lamb"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CALVIA, MASSIMILIANO1 massimiliano.calvia2@unibo.it
Publikováno v:
Agricultural Economics / Zemědělská Ekonomika. 2024, Vol. 70 Issue 1, p24-33. 10p.
Autor:
Massimiliano Calvia
Publikováno v:
Agricultural Economics (AGRICECON), Vol 70, Iss 1, Pp 24-33 (2024)
This work addresses short-run fluctuations of nominal global meat commodity prices, that is, beef, lamb, pork, and poultry, from January 1980 to October 2023, thus including the COVID-19 pandemic and the Russo-Ukrainian conflict. It tries to answer t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/039a756350cb4a80996627f556941860
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muhammad Aadil Siddiqui, Mohd Haris Md Khir, Gunawan Witjaksono, Ali Shaan Manzoor Ghumman, Muhammad Junaid, Saeed Ahmed Magsi, Abdul Saboor
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 10, p 2405 (2021)
Adulteration of meat products is a delicate issue for people around the globe. The mixing of lard in meat causes a significant problem for end users who are sensitive to halal meat consumption. Due to the highly similar lipid profiles of meat species
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd9eb5b245b84d6c9cfa7e1bee9efbb2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A Shakerian
Publikováno v:
Bihdāsht-i Mavādd-i Ghaz̠āyī, Vol 2, Iss 2 (6) تابستان, Pp 83-89 (2012)
Iodine is an essential element in human diet and is found in many types of animal-origin foods. Nevertheless, iodine defect is a serious problem in many countries throughout the world. This study was aimed to determine the iodine contents of beef, la
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea7971ebc86f48abb1eca492ca4ce065