Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"beef carcass contamination"'
Autor:
Greiner, Steven Thomas
Effects of a 10% xylitol solution (X) on adhesion of Escherichia coli O157:H7 and Salmonella serotype Typhimurium to meat surfaces were examined utilizing three approaches. In Experiment 1, rifampicin-resistant strains of E. coli O157:H7 and S. Typhi
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1969.1/3957
Autor:
Antić Dragan
U radu je ispitan i razvijen novi pristup tretmanu kože goveda prirodnom smolom šelak, koja je dozvoljena za korišćenje u hrani, u cilju redukcije unakrsne mikrobiološke kontaminacije sa kože na goveđe meso. Mehanizam ovog tretmana je baziran
Autor:
Antić, Dragan
Publikováno v:
CRIS UNS
Универзитет у Новом Саду
Универзитет у Новом Саду
U radu je ispitan i razvijen novi pristup tretmanu kože goveda prirodnom smolom šelak, koja je dozvoljena za korišćenje u hrani, u cilju redukcije unakrsne mikrobiološke kontaminacije sa kože na goveđe meso. Mehanizam ovog tretmana je baziran
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::289268282c2f126ee316a0af23a8450e
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacijadisertacija.pdf?controlNumber=(BISIS)81462&fileName=disertacija.pdf&id=369&source=OpenAIRE&language=en
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacijadisertacija.pdf?controlNumber=(BISIS)81462&fileName=disertacija.pdf&id=369&source=OpenAIRE&language=en
End of Project Report In Ireland, the Abattoirs Act, 1988 (Veterinary Examination) (Amendment), 1998 (S.I. No. 6, 1998) empowers the ante mortem veterinary inspector to reject animals for slaughter or require slaughter under special conditions, based
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2559::d0a1a6869035b2aa0e1d7eda78084034
http://hdl.handle.net/11019/110
http://hdl.handle.net/11019/110
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.