Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"beef adulteration"'
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 20, Iss 1, Pp 244-250 (2022)
The ladder-shape melting temperature isothermal amplification (LMTIA) is a newly developed technology, and the objective of this study is to establish the LMTIA assay for detection of pork in beef. The LMTIA primers were designed with the prolactin r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5deb72bcc5f84c2e9258f4e817b1c218
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 9, Pp 5220-5228 (2021)
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition
The purpose of this study was to investigate the potential of taste sensors coupled with chemometrics for rapid determination of beef adulteration. A total of 228 minced meat samples were prepared and analyzed via raw ground beef mixed separately wit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.