Zobrazeno 1 - 10
of 125
pro vyhledávání: '"bee-glue"'
Autor:
Hayat Alghutaimel, Manal Matoug-Elwerfelli, Mayada Alhaji, Fatimah Albawardi, Venkateshbabu Nagendrababu, Paul Michael Howell Dummer
Publikováno v:
International Dental Journal, Vol 74, Iss 3, Pp 365-386 (2024)
Propolis is a resinous substance produced naturally by bees, and it consists of the exudates of plants mixed with enzymes, wax, and pollen. Propolis continues to gain considerable scientific interest due to its potential health benefits. The modern-d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a937b26130b42e08842031cb948fcea
Publikováno v:
Вестник Российского экономического университета имени Г. В. Плеханова, Vol 20, Iss 5, Pp 25-32 (2023)
The article provides findings of the research dealing with innovation technologies in sport nutrition using unconventional sources, i. e. apiculture products in order to raise immune-response of sports people. Four experimental groups were chosen: th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebf6b46d98d74df68822c4a146dcae32
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rajib Hossain, Cristina Quispe, Rasel Ahmed Khan, Abu Saim Mohammad Saikat, Pranta Ray, Damira Ongalbek, Balakyz Yeskaliyeva, Divya Jain, Antonella Smeriglio, Domenico Trombetta, Roghayeh Kiani, Farzad Kobarfard, Naheed Mojgani, Parvaneh Saffarian, Seyed Abdulmajid Ayatollahi, Chandan Sarkar, Mohammad Torequl Islam, Dılhun Keriman, Arserim Uçar, Miquel Martorell, Antoni Sureda, Gianfranco Pintus, Monica Butnariu, Javad Sharifi-Rad, William C. Cho
Publikováno v:
Chinese Medicine, Vol 17, Iss 1, Pp 1-60 (2022)
Abstract Propolis, a resinous substance produced by honeybees from various plant sources, has been used for thousands of years in traditional medicine for several purposes all over the world. The precise composition of propolis varies according to pl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5b713c8537c4d889aedda5e807cd9b4
Autor:
Camila Daza-Leon, Arlen P. Gomez, Diana Álvarez-Mira, Loren Carvajal-Diaz, Gloria Ramirez-Nieto, Andrés Sanchez, José I. Vargas, Liliana Betancourt
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 12, Pp 102159- (2022)
ABSTRACT: Nutritional additives such as propolis seek to improve intestinal health as an alternative to the global ban on in-feed antibiotics used as growth promoters (AGP). The objective of this study was to evaluate the effect of propolis supplemen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e118e919944483c85d29530d279af9f
Publikováno v:
Iraqi Journal of Veterinary Sciences, Vol 36, Iss 4, Pp 1067-1061 (2022)
The current study aimed to explain propolis's protective effect on the liver and kidney damage caused by methotrexate (MTX). A total of 80 chickens at one day old were used and divided into three groups; the first group was the control group, the sec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5af29ff4d6f340b39cdd9e7b21dd0d87
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Biological Research, Vol 90, Iss 2 (2018)
Food-borne pathogens is a group of micro-organisms that cause food-borne illness, thus the research for finding effective drugs against this infection is necessary. The purpose of this study determines antibacterial, antioxidant activity antifungal o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53c3eea8c4974873b098a08f1a0c95fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.