Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"bean hull"'
Autor:
Wang, Ziyin a, b, 1, Xu, Lujing a, 1, Yuan, Xingxing c, Teng, Cong a, Chai, Zhi a, Feng, Jin a, Lu, Yifei a, Hu, Xindi a, Ma, Kaiyang a, Chen, Xin c, ⁎, Li, Ying a, b, ⁎⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2025 469
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 2, Pp 35-41 (2022)
This paper aimed to analyze the antioxidant activity and structure of flavonoid compounds extracted from mung bean hull. The product of mung bean hull flavonoid extraction was purified by gradient elution with different concentrations of alcohol, suc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b57a1d2550640dc986c917f84ec637b
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 55, Iss 1, Pp 40-40 (2023)
Conventional sources of feed supplements are costly and mostly unavailable for smallholder farmers. Due to its better nutritional characteristics feeding Sudan grass hay for sheep can contribute in reducing the amount of protein source supplements an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c1aab3e1c98447f85e7cb23286048dc
Autor:
Qianqian Ni, Viren Ranawana, Helen E. Hayes, Nicholas J. Hayward, David Stead, Vassilios Raikos
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 9, p 1192 (2020)
The seed coat (hull) of broad bean (Vicia faba) (BBH) is a significant secondary product of processing with a promising nutritional profile. Bean hull has a high fiber content (49%), yet it remains underexploited as an ingredient by the food industry
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d19ad6eeb9fe414e900e5564b7a06320
Autor:
Elizeu J. da Silva, Júlio César Antunes Ferreira, Isabela Hernandes, Claudia Regina Dias-Arieira, Olivia Diulen Costa Brito
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2021-06-25T10:10:41Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2020-01-01 Nematodes of the genus Meloidogyne are one of the major limiting factors in tomato production and a challenging problem in organic systems. T
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.