Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"bazlama"'
Autor:
Hamit Koksel, Zeynep Hazal Tekin-Cakmak, Sena Oruc, Gozde Kilic, Kubra Ozkan, Buket Cetiner, Osman Sagdic, Francesco Sestili, Abderrazek Jilal
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 2, p 326 (2024)
Although the Med-Diet is a healthy diet model, it is affected by current dietary habits. Therefore, new foods with improved nutritional value should be developed to respond to the needs of people following the Med-Diet. This study was focused on deve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31ffcacbfa9443238ebae92aff5a3255
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yaver, Elif
Yüksek Lisans Tezi
Bu çalışmada eşit oranlarda tahıl (çavdar, arpa ve yulaf) ve baklagil (nohut, soya ve lüpen) unlarından oluşan tahıl-baklagil unu paçalı (TBUP) farklı oranlarda (%0, 5, 10, 15, 20, 25 ve 30) ticari somun ekmek ve
Bu çalışmada eşit oranlarda tahıl (çavdar, arpa ve yulaf) ve baklagil (nohut, soya ve lüpen) unlarından oluşan tahıl-baklagil unu paçalı (TBUP) farklı oranlarda (%0, 5, 10, 15, 20, 25 ve 30) ticari somun ekmek ve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9479::458f2807dc134594e0c7fdcc67a9a8ae
https://hdl.handle.net/20.500.12452/5549
https://hdl.handle.net/20.500.12452/5549
Autor:
Yıldız, Gökçen
Bu araştırmada, buğday unu ile farklı oranlarda yer değiştirilen karabuğday tam ununun (KBTU), hamur ve ekmek (bazlama, lavaş ve yufka) özellikleri üzerindeki etkileri araştırılmıştır. Ekmeklerin üretiminde KBTU, 5 farklı ikame oran
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c3c22364a29a279df46b95f3684edae9
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/463781
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/463781
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.