Zobrazeno 1 - 10
of 165
pro vyhledávání: '"basswood"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 8, Pp 12-17,24 (2023)
Objective: To obtain excellent sensory and shelf life of crystallized honey. Methods: The process parameters of microbubble crystallized honey were prepared by mechanical stirring on laboratory scale. The physical properties of crystallized honey
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2ef9268783443e28d119ecab0faa39d
Publikováno v:
HortScience, Vol 58, Iss 3, Pp 341-363 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a14f667096b045f0be662cf9e61073c9
Publikováno v:
Carbon Trends, Vol 12, Iss , Pp 100285- (2023)
In this paper, we report a successful one-step synthesis of Co3O4 Nanoparticles/Laser induced graphene (NPs/LIG) composite by using 1064 nm laser with irradiating cobalt salts impregnated basswood slices in air. The prepared Co3O4 NPs/LIG composites
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/774c3c6749ba4f1ca6b6dcb9264ae501
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shea, Kathleen L., Helgeson, Sonja R.
Publikováno v:
Ecological Restoration, 2018 Dec 01. 36(4), 295-305.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26535140
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ecological Applications, 1998 Nov 01. 8(4), 1260-1269.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2640978
Autor:
Augustine, David J., Jordan, Peter A.
Publikováno v:
The Journal of Wildlife Management, 1998 Jul 01. 62(3), 1076-1085.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3802560
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.