Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"basmati-like aroma"'
Autor:
Tribhuvan Chaubey, Vidya Sagar, Ramesh Kumar Singh, Chandan Singh Chanotiya, Sudhakar Pandey, Prabhakar M. Singh, Pradip Karmakar, Jagdish Singh, Bijendra Singh, Dhananjay Pratap Singh, Koshlendra Kumar Pandey, Tusar Kanti Behera
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 21, p 2881 (2022)
As a vegetable crop, sponge gourd is widely consumed worldwide due to its health promoting and nutraceutical value. This study describes genetics of an aromatic genotype VRSG-7-17 and deciphers the genetic control and volatile compound composition of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49b84dd020a3412bb0fa0dae8624af21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.