Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"basic procedures"'
Publikováno v:
Journal of Economic Literature. Sep92, Vol. 30 Issue 3, p1646. 1/6p.
Autor:
Носков, Вячеслав Іванович
Робота присвячена темі забезпечення якості в мережі LTE. Стрімке розширення абонентської бази в мережі LTE вимагає постійної інтеграції н
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2635::c95a8a58bd4266a877ddd6767f57f731
https://ela.kpi.ua/handle/123456789/41261
https://ela.kpi.ua/handle/123456789/41261
The article has proposed a new version of articles of the Constitutional Code of Ukraine (and other states) regarding the essence of basic constitutional duty of the state, basic procedure for ensuring and observing legal status of social subjects an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2579f5e7ebe8eb1b7aec628576cba438
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in Medical Education and Practice
Eveline T Konje,1,2 Rodrick Kabangila,2,3 Mange Manyama,2,4 Jacqueline M van Wyk2,5 1Department of Epidemiology and Biostatistics, School of Public Health, Catholic University of Health and Allied Sciences, Mwanza, Tanzania; 2Medical Education Fellow
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3dad3b1d99338780d1952cdf1b62a19b
http://ihi.eprints.org/3758/
http://ihi.eprints.org/3758/
Autor:
Edelev, Dmitry, Valeriy Arvidovich, Matison, Mayorova, Natalia, Prokopova, Maria Aleksandrovna, Budagova, Elena Arkadievna
Publikováno v:
Food Production
Food Production, Food Production (Moscow), 2014, pp.54-58
Food Production, Food Production (Moscow), 2014, pp.54-58
The article presents the sources of hazards in food, sources of risk in the food industry, the types of risks identified in the agreement SPS, the steps required to assess the risks, posed by pests or diseases, guidelines on the implementation of Art
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5d2f65352843eed6fa8aa6acd35a749d
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01093028
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01093028
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
SciTech Book News. Sep2006, Vol. 30 Issue 3, p100-102. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.