Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"basal endogenous losses"'
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 37, Iss 11, Pp 1962-1969 (2024)
Objective The objectives were to validate a previously published equation for estimating basal endogenous losses (BEL) of crude protein (CP) in pigs fed nitrogen-free diets and to develop prediction equations for BEL of CP and amino acids (AA). Metho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4be148bbf134cc79913e8d520e04d08
Autor:
Iris Elisa Ávila-Arres, Elba Rodríguez Hernández, Sergio Gómez Rosales, Tércia Cesária Reis de Souza, Gerardo Mariscal-Landín
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 13, p 2000 (2024)
The accurate estimation of basal endogenous losses (BEL) of amino acids at the ileum is indispensable to improve nutrient utilization efficiency. This study used a quantitative proteomic approach to identify variations in BEL in the ileal digesta of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be98f5e388ff400a9975a462d037d83b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 2, Pp 102314- (2023)
ABSTRACT: Two experiments were conducted to measure the apparent and standardized ileal digestibilities (AID and SID) of amino acid (AA) of corn, wheat, soybean meal (SBM), and corn gluten meal (CGM) in growing Japanese quail from 14 to 18 (Exp. 1) a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50b2130cbb7a4aa0898ae9f61c4c035a
Autor:
Mahmoud Ghazaghi, Mehran Mehri
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 10, Pp 102096- (2022)
ABSTRACT: A series of experiments was designed and conducted to determine the apparent and standardized ileal phosphorus digestibility (i.e., AIDP and SIDP, respectively) of some grains and protein meals in Japanese quail at different age classes dur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd430d2f290d4d349cab5cc8bb181555
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Nutrition
Animal Nutrition, Vol 5, Iss 2, Pp 148-151 (2019)
Animal Nutrition, Vol 5, Iss 2, Pp 148-151 (2019)
The optimization of dietary phosphorus (P) depends on precise details of the P availability in feed ingredients to avoid excess or deficient P in a mixed diet. This study was carried out to measure the apparent ileal digestibility of P for corn, whea