Zobrazeno 1 - 10
of 131
pro vyhledávání: '"barrel temperature"'
Publikováno v:
Discover Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-21 (2024)
Abstract Childhood malnutrition is a major concern in developing countries, particularly in Ethiopia. This study aims to address this problem by assessing the nutritional properties of snacks made from locally available raw materials. The study used
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e31c20cda33c45a093ee15acf261740d
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100442- (2024)
Childhood malnutrition is a major problem in developing countries, particularly in Ethiopia. This study aimed to create nutritious emmer wheat and cowpea extruded porridge with optimal macronutrient levels and sensory quality. Utilizing Design-Expert
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d53236577cd24fe8933e92fb04230535
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research March 2025 19
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2019, Vol. 50, Issue 5, pp. 853-869.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-07-2019-0219
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100072- (2022)
The effect of extrusion parameters like barrel temperature (100-150°C), screw speed (110-350 rpm) and feed moisture content (12-20% wb) on product quality of extruded products prepared from composite mixture was performed. Central composite rotatabl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29135aca21614dee8310298a440e7d6b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gerald Tumwine, Amos Asiimwe
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 5, Iss 1 (2019)
Cassava is one of the most important food crops in Uganda. Despite its potential for processing into various value-added shelf-stable products, there are limited processed cassava products on the Ugandan market. Extrusion cooking is one of the techno
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7651d9d96a9c442dae7addbc76fbc12e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.