Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"baroprotection"'
Autor:
Cecilia Lanzi, Laura Lucarini, Mariaconcetta Durante, Silvia Sgambellone, Alessandro Pini, Stefano Catarinicchia, Dorota Łażewska, Katarzyna Kieć-Kononowicz, Holger Stark, Emanuela Masini
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 20, Iss 4, p 981 (2019)
Intraocular pressure (IOP) has a tendency to fluctuate throughout the day, reaching its peak in the early morning in healthy subjects or glaucoma patients. Likewise, histamine tone also fluctuates over time, being lower at nighttime. Numerous studies
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e9b6ce51e2545ed83c6a18023324ed7
Autor:
Silvia Sgambellone, Katarzyna Kieć-Kononowicz, Alessandro Pini, Stefano Catarinicchia, Mariaconcetta Durante, Dorota Łażewska, Cecilia Lanzi, Emanuela Masini, Laura Lucarini, Holger Stark
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 20, Iss 4, p 981 (2019)
International Journal of Molecular Sciences
Volume 20
Issue 4
International Journal of Molecular Sciences
Volume 20
Issue 4
Intraocular pressure (IOP) has a tendency to fluctuate throughout the day, reaching its peak in the early morning in healthy subjects or glaucoma patients. Likewise, histamine tone also fluctuates over time, being lower at nighttime. Numerous studies
Publikováno v:
SEDICI (UNLP)
Universidad Nacional de La Plata
instacron:UNLP
Food Biophysics
Food Biophysics, Springer Verlag (Germany), 2017, 12 (3), pp.374-382. ⟨10.1007/s11483-017-9493-4⟩
Universidad Nacional de La Plata
instacron:UNLP
Food Biophysics
Food Biophysics, Springer Verlag (Germany), 2017, 12 (3), pp.374-382. ⟨10.1007/s11483-017-9493-4⟩
The thermal properties of cowpea protein isolates (CPI) were studied by differential scanning calorimetry under the influence of various conditions. An increase in the pH of protein extraction, from 8.0 to 10.0, during CPI preparation promoted a part
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6501a056f7c277592ed03c071553319e
http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/144142
http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/144142
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kilimann, Klaus Valentin
The aim of this thesis was to study the effect of temperature-co-solvent or combined pressure-temperature-co-solvent induced inactivation behaviour of bacteria. Therefore, the focus was set on the fermentative organism Lactococcus lactis ssp. cremori
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______518::3f6cda4d071627a8c793e3db109c55ae
https://mediatum.ub.tum.de/603629
https://mediatum.ub.tum.de/603629
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.