Zobrazeno 1 - 10
of 1 266
pro vyhledávání: '"barley grain"'
Publikováno v:
Powders, Vol 3, Iss 3, Pp 437-459 (2024)
In recent years, biomass utilization has significantly increased, presenting challenges in its incorporation into various systems. Effective handling requires reliable data on biomass flow properties for designing warehouses and processing equipment.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53eb89b0d3b84b25a9438b9bdcf1b39c
Publikováno v:
پژوهشهای علوم دامی ایران, Vol 16, Iss 1, Pp 69-88 (2024)
Introduction: Barley grain is the main feed for cattle in many regions of the world. The digestibility of barley grain is restricted by its fibrous shell and intact pericarp. The extent and rate of digestion of ruminal carbohydrates and barley grain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff0de269c8fc4de6ac0a1b7da05541da
Autor:
Raheleh Rajabi Aliabadi, Taghi Ghoorchi, Nourmohammad Torbatinejad, Abdolhakim Toghdory, Mokhtar Mohajer, Reza Tahmasbi
Publikováno v:
پژوهشهای علوم دامی ایران, Vol 15, Iss 2, Pp 169-183 (2023)
Introduction[1]: The fodder used in animal feed is in the form of silage, crushed and pellets. If used a a pelleted form, the animal will spend less time for eating so the activity and the maintenance requirements will be decrease. Part of the improv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47e82c0986974fb6b320dc4b468832b6
Autor:
Wen Chen, H.Y. Kitty Cheung, Morgan McMillan, Thomas Kelly Turkington, Marta S. Izydorczyk, Tom Gräfenhan
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 1352-1364 (2022)
Microbial activity is present at every step of the malting process. It is, therefore, critical to manage the grain-associated microbial communities for the production of high-quality malts. This study characterized barley and malt epiphytic microbiot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd049596751f42739e4c34610055bb42
Autor:
N.N. Novikov, R.R. Islamgulova
Publikováno v:
Известия высших учебных заведений. Поволжский регион: Естественные науки, Iss 4 (2022)
Background. As a result of malting, a number of enzymes are activated in the grain, among which hydrolytic and antioxidant enzymes are of great importance. The activity of enzymes and the quality of malt depends not only on the conditions of growth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a260392aab8446bfb1009fdadd61dcb3
Autor:
Serena Tumino, Matteo Bognanno, Giorgio Chessari, Marco Tolone, Salvatore Bordonaro, Fabrizio Mangano, Donata Marletta, Marcella Avondo
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 15, p 2533 (2023)
The nutritional value of sheep’s milk and its derivatives is influenced by the lipid fraction, which is affected by diet and genetics. This study aimed to explore the genetic variations in the DGAT1 and SCD genes and assessed the impact of the DGAT
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12a8339ce5b743f6b2c279936d1b3083
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alemu Girma Tura, Solomon Abera
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 6, Iss 1 (2020)
Temash is one of the barley varieties and traditionally used for kolo (roasted grain) and malt. This study was conducted to generate some engineering properties of the temash grain and its malt flour. The experiment consisted of the factorial design
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3d6a2287cb54676ba5f0bb12c7a09dc