Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"banana pulp"'
Cattleya walkeriana Gardner (Orchidaceae) propagation: culture medium, sealing system and irradiance
Publikováno v:
Brazilian Journal of Biology, Vol 84 (2024)
Abstract This study aimed to evaluate the influence of culture media, irradiance, and sealing system on the in vitro and ex vitro growth of Cattleya walkeriana Gardner. We used MS medium as culture medium, supplemented with 30 g L-1 of sucrose and so
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83b7c74d05b24a548eeec602e7e44dce
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 12, Pp 153-161 (2024)
Objective: The purpose of this study was to compare the activity difference of polyphenols in banana pulp of different varieties and to provide scientific basis for the exploitation and utilization of banana pulp polyphenols. Methods: Five banana pul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dff9d45ddeb34493a80969e5e13af74e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 7 (2016)
Banana is a commercially important fruit, but its flavonoid composition and characteristics has not been well studied in detail. In the present study, the metabolism of flavonoids was investigated in banana pulp during the entire developmental period
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a8abd9e5a3f46b08031c45449544338
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 52, Iss 6, Pp 1541-1553 (2009)
In this work, the rheological behaviour of emulsions (mayonnaises) stabilized by green banana pulp using the response surface methodology was studied. In addition, the emulsions stability was investigated. Five formulations were developed, according
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff7d97fbd3c746aab508434d192dee78
Publikováno v:
Vitae, Vol 16, Iss 3, Pp 287-296 (2009)
El secado por aspersión es uno de los métodos más empleados para deshidratar alimentos y prolongar su vida útil. En este trabajo se pretende determinar las cantidades óptimas de maltodextrina y goma acacia a utilizar para maximizar °Brix y mini
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bcf5d1d63bb546269b0e8cc8268ccb10