Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"bakuisoflavone"'
Autor:
Yanmei Cui1 cuiyanmei11@gmail.com, Shoko Taniguchi1 taniguchi@pharm.okayama-u.ac.jp, Teruo Kuroda2 tkuroda@cc.okayama-u.ac.jp, Tsutomu Hatano1 hatano@pharm.okayama-u.ac.jp
Publikováno v:
Molecules. Jul2015, Vol. 20 Issue 7, p12500-12511. 12p. 2 Diagrams, 4 Charts, 1 Graph.
Publikováno v:
Molecules, Vol 20, Iss 7, Pp 12500-12511 (2015)
Molecules
Volume 20
Issue 7
Pages 12500-12511
Molecules
Volume 20
Issue 7
Pages 12500-12511
Two new flavonoids, bakuisoflavone (1) and bakuflavanone (2), together with 15 known compounds, were isolated from the fruits of Psoralea corylifolia, and their structures were characterized by spectroscopic data. The effects of the isolated compound
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kumar, Arun, Pal, Vikas Kumar, Singh, Saurabh, Shivani, Kumar, Bimlesh, Baghel, Dileep Singh, Sudhakar, Kalvatala, Pandey, Narendra Kumar, Thakur, Kalpana, Wadhwa, Sheetu, Viswanath, Aswin, Singh, Amrik, Mazumder, Avijit, Singh, Gurmeet
Publikováno v:
Journal of Natural Remedies; Aug2024, Vol. 24 Issue 8, p1709-1716, 8p