Zobrazeno 1 - 10
of 238
pro vyhledávání: '"baguette"'
Autor:
María de la Concepción Calvo-Carrillo, María Elena Carranco-Jáuregui, Oliverio Xicotencatl López-Méndez, María de Lourdes Solano, Flor Coronel-Flores
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Vol 73, Iss 3, Pp 191-200 (2023)
Introducción. Los cereales tienen aminoácidos limitantes y mezclarlos con harinas de origen marino presentan un mejor equilibrio en éstos mejorando la composición nutricional en productos de panificación, principalmente de proteína y aminoácid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/527e1f3345644a00ba528a22787ef91a
Autor:
Saeid Azizkhani, Leila Nateghi
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 18, Iss 5, Pp 615-630 (2022)
[1]Introduction: Nowadays, production and consumption of functional and dietary foods have increased. Today, the medicinal, antibacterial and antioxidant properties of fungi have been proven. Ganoderma lucidum is one of the fungi that has been known
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06fc471f6be343d0a95746d6abef292d
Autor:
Asiye Ahmadi Dastgerdi, Akram Ghahramani-Chermahini, Majid Gholami Ahangaran, Manoochehr Momeni-Shahraki
Publikováno v:
Journal of Advanced Biomedical Sciences, Vol 10, Iss 4, Pp 3016-3027 (2020)
Background & Objective: Celiac disease is an autoimmune disorder of the small intestine. The use of a gluten-free diet is the most important method of treating celiac disease. Corn and rice flour are alternative options for wheat flour in bakery prod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bd97d2319bc41348b178b067094f9b2
Publikováno v:
Journal of Food and Bioprocess Engineering, Vol 2, Iss 1, Pp 35-40 (2019)
Today, various methods have been developed to reduce the cost and time needed for the preparation and production of bread. One of these methods is using baking premixes to increase ease and create uniformity for bread quality. This research was carri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/defcb313a9394f6fa1ae7c669497b01a
Autor:
Roumégoux, Marianne
Publikováno v:
Industries des Cereales. dec2018-feb2020, Issue 210, p39-39. 1/3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Allen, Emma
Publikováno v:
Caterer & Hotelkeeper. 2009 Careers Guide, p20-22. 3p. 5 Color Photographs, 1 Chart.
Autor:
Pierce, Lonna
Publikováno v:
School Library Journal. Aug2018, Vol. 64 Issue 8, p47-47. 1/5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.