Zobrazeno 1 - 10
of 97 048
pro vyhledávání: '"baguette"'
Autor:
Vu Hong Lien
The once-obscure cuisine of Vietnam is, today, a favorite for many people from East to West. Adapted and modified over thousands of years, it is probably best known as a particularly delicious result of combining traditional southeast Asian cookery w
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Dec2024, Vol. 21 Issue 154, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Afshari, Kasra1, Dakheli, Majid Javanmard2 javanmard@irost.ir, Ramezan, Yousef3, Bassiri, Alireza2, Chenarbon, Hossein Ahmadi4
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Feb2024, Vol. 20 Issue 144, p227-241. 15p.
Autor:
Jianqiao Zou, Zhaoshuo Yu, Fangzhou He, Sihao Luo, Lijing Ke, Huaiyu Gu, Filipe M. Coreta-Gomes, Patrick Wall
Publikováno v:
npj Science of Food, Vol 8, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Baguette is a globally acclaimed bakery staple, composed by a crispy crust and soft crumb, both containing Maillard reaction products (MRPs) with potential bioactivities. However, MRPs’ impacts on the nutritional and health attributes of b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed6877d50d484c178c833fc070a69d46
Autor:
María de la Concepción Calvo-Carrillo, María Elena Carranco-Jáuregui, Oliverio Xicotencatl López-Méndez, María de Lourdes Solano, Flor Coronel-Flores
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Vol 73, Iss 3, Pp 191-200 (2023)
Introducción. Los cereales tienen aminoácidos limitantes y mezclarlos con harinas de origen marino presentan un mejor equilibrio en éstos mejorando la composición nutricional en productos de panificación, principalmente de proteína y aminoácid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/527e1f3345644a00ba528a22787ef91a