Zobrazeno 1 - 10
of 155
pro vyhledávání: '"badger fat"'
Publikováno v:
MESO; Jan/Feb2020, Vol. 22 Issue 1, p46-55, 10p
Autor:
Olga Borisovna Zhdanova, L. A. Napisanova, I.A. Domski, I.I. Oculova, fur farming, I.S. Strelnicova, A.V. Uspensky, Kovalenco, O.V. Rudneva
Publikováno v:
Medical Parasitology and Parasitic Diseases. :28-33
Contamination of badgrs by Trichinella spiralis in the Kirov area is investigated. T. spiralis was founded in the 35%. Wild animals as a source of infection play the leading role in human infection. Methods of compressor trichinelloscopy and peptolys
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jenni Murray
Publikováno v:
Daily Mail; 5/4/2022, p32, 2p
Publikováno v:
Journal of the Chemical Society; 1950, p3145-3151, 7p
Publikováno v:
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu
Volume 22.
Issue 1.
Volume 22.
Issue 1.
Mast jazavca ima ljekovita svojstva koja proizlaze iz načina ishrane jazavca. Životinjska mast podliježe oksidacijskom kvarenju tijekom proizvodnje, skladištenja i toplinske obrade. U ovom radu istraživan je utjecaj dodatka prirodnih antioksidan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ea13eca0956daf205324ed21de02aca0
https://doi.org/10.31727/m.22.1.4
https://doi.org/10.31727/m.22.1.4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Chemical Society (Resumed). :3145
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Jun/Jul2024, Vol. 13 Issue 6, p1-3. 3p.