Zobrazeno 1 - 10
of 175
pro vyhledávání: '"bacteriophage resistance"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb981c157b4c4d31aaebbaaa9e599034
The trade-off of Vibrio parahaemolyticus between bacteriophage resistance and growth competitiveness
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Vibrio parahaemolyticus is a food-borne pathogen, which is often isolated from various seafood products. In this study, two kinds of bacteriophages was isolated from the offshore sediments samples. The anti-phage mutant strain were obtained after sev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b9e5da824e44ec1b0df9ac6df656f14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marco Maria D’Andrea, Domenico Frezza, Elena Romano, Pasquale Marmo, Lucia Henrici De Angelis, Nicoletta Perini, Maria Cristina Thaller, Gustavo Di Lallo
Publikováno v:
Journal of Global Antimicrobial Resistance, Vol 21, Iss , Pp 68-75 (2020)
Objectives: The aim of this study is to characterize a new bacteriophage able to infect Enterococcus faecalis, and to evaluate its ability to disrupt biofilm. Methods: The vB_EfaH_EF1TV (EF1TV) host-range was determined by spot test and efficiency of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/557f151a0364441c813d51997f78b896
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Tetragenococcus halophilus – a halophilic lactic acid bacterium – is frequently used as a starter culture for manufacturing fermented foods. Tetragenococcus is sometimes infected with bacteriophages during fermentation for soy sauce production; h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de4b846ae32a4aea9fbad5f99d4256d8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.