Zobrazeno 1 - 10
of 234
pro vyhledávání: '"bacteriophage A511"'
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life September 2022 33
Autor:
García-Anaya, Mayra C., Sepulveda, David R., Rios-Velasco, Claudio, Zamudio-Flores, Paul B., Acosta-Muñiz, Carlos H.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2019 244:73-79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
SSRN Electronic Journal.
Publikováno v:
Food Packaging and Shelf Life. 33:100902
Autor:
Paul Baruk Zamudio-Flores, Mayra C. García-Anaya, Claudio Rios-Velasco, Carlos H. Acosta-Muñiz, D.R. Sepulveda
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 244:73-79
The effect of milk homogenization conditions, including speed (17,400 rpm; 20,600 rpm; and 24,000 rpm) and time (5–25 min) on phage affinity in milk fractions was investigated. A broad host-range Listeria phage (A511) was inoculated. Milk fractions
Autor:
Mario Hupfeld, Takashi Ishikawa, Ricardo C. Guerrero-Ferreira, Nicholas M.I. Taylor, Petr G. Leiman, Jagan M. Obbineni, Sergey Nazarov, Martin J. Loessner, Jochen Klumpp, Mikhail M. Shneider
Publikováno v:
The EMBO Journal. 38
Contractile injection systems (bacteriophage tails, type VI secretions system, R-type pyocins, etc.) utilize a rigid tube/contractile sheath assembly for breaching the envelope of bacterial and eukaryotic cells. Among contractile injection systems, b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carlos H. Acosta-Muñiz, Alejandro Romo-Chacón, Claudio Rios-Velasco, Paul Baruk Zamudio-Flores, Mayra C. García-Anaya, D.R. Sepulveda
Publikováno v:
International Dairy Journal. 103:104627
Raw milk and milk fractions were analysed for their activity against the bacteriophage A511. The whole milk was separated into fat, casein and whey. Fat was fractionated further into butter serum, butter oil, butter milk and milk fat globule membrane