Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"bacterial protein meal"'
Autor:
Wen, Jinlei
As productive performance is improved by breed selection, amino acid requirements may change to support this higher performance in poultry. The first objective of this dissertation was to update the valine and tryptophan requirement of small-framed l
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/83506
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 3, Iss 4, Pp 323-336 (2010)
Bacterial protein meal (BPM), a new protein feedstuff produced by bacteria (Methylococcus capsulatus, Alcaligenes acidovorans,Bacillus brevis and Bacillus firmus) grown on natural gas, was evaluated as a protein source for pigs. Twogrowth trials were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a76acacdd19d4d3598fc80f9dac79f99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal, Vol 1, Iss 1, Pp 45-54 (2007)
This experiment investigated the effects of increasing the dietary content of bacterial protein meal (BPM) on the protein and energy metabolism of pigs from weaning to a live weight of 80 kg. Four litters with four castrated male pigs in each litter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f302a28fe15a421ebcb42a6667564f1e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the World Aquaculture Society 47 (2016): 496–507. doi:10.1111/jwas.12294
info:cnr-pdr/source/autori:Francesco Gai; Pier Giorgio Peiretti; Alberto Brugiapaglia; Laura Gasco/titolo:Effects of Dietary Protein Source and Feeding Regime on Growth Performance, Nutrient Digestibility, Fatty Acids, and Quality Characteristics of Rainbow Trout, Oncorhynchus mykiss, Fillets/doi:10.1111%2Fjwas.12294/rivista:Journal of the World Aquaculture Society/anno:2016/pagina_da:496/pagina_a:507/intervallo_pagine:496–507/volume:47
info:cnr-pdr/source/autori:Francesco Gai; Pier Giorgio Peiretti; Alberto Brugiapaglia; Laura Gasco/titolo:Effects of Dietary Protein Source and Feeding Regime on Growth Performance, Nutrient Digestibility, Fatty Acids, and Quality Characteristics of Rainbow Trout, Oncorhynchus mykiss, Fillets/doi:10.1111%2Fjwas.12294/rivista:Journal of the World Aquaculture Society/anno:2016/pagina_da:496/pagina_a:507/intervallo_pagine:496–507/volume:47
This study investigated the effects of dietary protein source and feeding regime (apparent satiation and rationed) on growth performance, nutrient digestibility, fatty acid (FA) profile, and fillet quality traits in rainbow trout. A stock of 1200 juv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::583efc53c5210829675ac4673b019b1f
http://www.cnr.it/prodotto/i/357500
http://www.cnr.it/prodotto/i/357500
Publikováno v:
Animal, Vol 1, Iss 1, Pp 45-54 (2007)
This experiment investigated the effects of increasing the dietary content of bacterial protein meal (BPM) on the protein and energy metabolism of pigs from weaning to a live weight of 80 kg. Four litters with four castrated male pigs in each litter