Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"bacterial genera"'
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 21, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Background Age-related dysbiosis of the microbiota has been linked to various negative health outcomes. This study aims to investigate the effects of a newly discovered dietary fiber compound (DFC) on aging, intestinal microbiota, and relate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61bad066e4054c0e8f3a692dafe631c7
Autor:
Hanna Angstmann, Stefan Pfeiffer, Susanne Kublik, Birte Ehrhardt, Karin Uliczka, Klaus F. Rabe, Thomas Roeder, Christina Wagner, Michael Schloter, Susanne Krauss-Etschmann
Publikováno v:
Environmental Microbiome, Vol 18, Iss 1, Pp 1-9 (2023)
Abstract Background The fruit fly Drosophila melanogaster lives in natural habitats and has also long been used as a model organism in biological research. In this study, we used a molecular barcoding approach to analyse the airways microbiome of lar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61c139facffd402c812eb4039226087d
Autor:
Md. Shafiur Rahman Khan, Ishrat Khan, Md. Abdus Sattar Bag, Machbah Uddin, Md. Rakib Hassan, Jayedul Hassan
Publikováno v:
Journal of Advanced Veterinary and Animal Research, Vol 9, Iss 4, Pp 573-582 (2022)
Objectives: This study aimed to develop a computerized deep learning (DL) technique to identify bacterial genera more precisely in minimum time than the usual, traditional, and commonly used techniques like cultural, staining, and morphological chara
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b921a5f3def446db852f33e15098bf91
Publikováno v:
Guoji Yanke Zazhi, Vol 22, Iss 11, Pp 1892-1895 (2022)
AIM: To explore the distribution of pathogenic bacterial genera in patients with fungal keratitis and to analyze the main factors affecting its clinical outcome.METHODS: A prospective study was conducted. A total of 102 patients with fungal keratitis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0858b282cd614f7bb44b96adda2eedb9
Publikováno v:
Journal of Marine Science and Engineering, Vol 12, Iss 2, p 209 (2024)
Although there have been some studies on pathogenic bacteria and their pathogenicity in animals, few studies have assessed the effects of aquaculture on the diversity of potentially pathogenic bacteria. This study used Illumina sequencing and quantit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c104671fd76c4b98bb248dd05fa251ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2023)
High-temperature Daqu is an important saccharifying fermenting starter for brewing Jiang-flavored Baijiu. This paper analyzed the diversity characteristics of bacterial communities of Jiang-flavored Daqu (JFDQ) with seasonal changes through Illumina
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e8dc173610e4294b75e01dc08b319af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.