Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"bacterial functions"'
Autor:
Xiao-xia ZOU, Ming-ming HUANG, Yan LIU, Tong SI, Xiao-jun ZHANG, Xiao-na YU, Feng GUO, Shu-bo WAN
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 22, Iss 11, Pp 3430-3443 (2023)
Improving soil quality while achieving higher productivity is the major challenge in the agricultural industry. Wheat (Triticum aestivum L.)–maize (Zea mays L.) (W–M) rotation is the dominant planting pattern in the Huang-Huai-Hai Plain and is im
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1b462396e1c4ed0abcf21b117d85707
Autor:
Hengdong He, Yuwei Gou, Bo Zeng, Rui Wang, Jing Yang, Kai Wang, Yunhan Jing, Yuan Yang, Yan Liang, Yuekui Yang, Xuebin Lv, Zhiping He, Qianzi Tang, Yiren Gu
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 14 (2023)
The breed of pig can affect the diversity and composition of fecal microbiota, but there is a lack of research on the fecal microbiota of hybrid pigs. In this study, feces samples from Chuanxiang black pigs (a hybrid of Tibetan and Duroc pigs) aged 3
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58d60613113f4f81bb0c79de27d9a0e2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hui Niu, Xi-Ze Feng, Chun-Wei Shi, Di Zhang, Hong-Liang Chen, Hai-Bin Huang, Yan-Long Jiang, Jian-Zhong Wang, Xin Cao, Nan Wang, Yan Zeng, Gui-Lian Yang, Wen-Tao Yang, Chun-Feng Wang
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Gut bacterial community plays a key role in maintaining host health. The Tibetan pig (Sus scrofa), an ancient breed in China, has been known for its high adaptability to harsh environments and for its meat quality. To understand the underlying mechan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7bedecd3289b4003877ee96892e18f3b
Autor:
Rui-Qing Ji, Meng-Le Xie, Guan-Lin Li, Yang Xu, Ting-Ting Gao, Peng-Jie Xing, Li-Peng Meng, Shu-Yan Liu
Publikováno v:
PeerJ, Vol 10, p e12978 (2022)
A healthy plant microbiome is diverse, taxonomically-structured, and gives its plant host moderate advantages in growth, development, stress tolerance, and disease resistance. The plant microbiome varies with ecological niches and is influenced by va
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e5d5c8ac8dc43fbbe5058c1610f0389
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lisanne Smulders, Emilio Benítez, Beatriz Moreno, Álvaro López-García, María J. Pozo, Victoria Ferrero, Eduardo de la Peña, Rafael Alcalá Herrera
Publikováno v:
Plants, Vol 10, Iss 9, p 1942 (2021)
While it has been well evidenced that plant domestication affects the structure of the root-associated microbiome, there is a poor understanding of how domestication-mediated differences between rhizosphere microorganisms functionally affect microbia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8e6ad5f25324865b220193e3910da84
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.