Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"bacterial cross-contamination"'
Autor:
Gojković Amara, Vladimirov Sandra, Antonić Tamara, Bogavać-Stanojević Nataša, Novović Katarina, Spasojević-Kalimanovska Vesna, Filipić Brankica
Publikováno v:
Journal of Medical Biochemistry, Vol 43, Iss 3, Pp 413-423 (2024)
Background: The pre-analytical (PA) phase is the most vulnerable phase of the laboratory testing procedure, with critical procedures-collection, handling, sample transport, and time and temperature of sample storage. This study aimed to examine the s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90bcec4409654e1781be4019289e2cf2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Quantification of transfer of Listeria monocytogenes between cooked ham and slicing machine surfaces
Publikováno v:
Food Control 44 (2014)
Food Control, 44, 177-184
Food Control, 44, 177-184
Transfer of Listeria monocytogenes was investigated from surface-inoculated cooked ham to commercial slicing machine surfaces, from spot-inoculated ham to the slicing machine blade, and vise-versa from a contaminated slicer to clean ham. With balance
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Robert de Jonge, Aarieke E. I. De Jong, Esther van Asselt, Maarten Nauta, Lynn J. Frewer, Arnout R.H. Fischer
Publikováno v:
Risk Analysis 27 (2007) 4
Risk Analysis, 27(4), 1065-1082
Risk Analysis, 27(4), 1065-1082
It has been established that, to a considerable extent, the domestic hygiene practices adopted by consumers can result in a greater or lesser microbial load in prepared meals. In the research presented here, an interdisciplinary study is reported in
Autor:
M.W. Reij, E.D Den Aantrekker
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology, 91(1), 1-11
International Journal of Food Microbiology 91 (2004) 1
International Journal of Food Microbiology 91 (2004) 1
Food products that have been submitted to an adequate heat-treatment during processing are free of vegetative pathogens and, depending on the treatments, of sporeformers and are generally regarded as safe. Processed products such as pate, ice cream,
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology, 167(1), 8-28
International Journal of Food Microbiology 167 (2013) 1
International Journal of Food Microbiology 167 (2013) 1
In the course of the last decade, the Appropriate Level of Protection (ALOP), the Food Safety Objective (FSO) and their associated metrics have been proposed by the World Trade Organization and Codex Alimentarius as a means for competent authorities
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.