Zobrazeno 1 - 10
of 6 960
pro vyhledávání: '"bacteria diversity"'
Autor:
Valdez‐Nuñez, Luis Felipe1 (AUTHOR), Kappler, Andreas2,3 (AUTHOR), Ayala‐Muñoz, Diana4 (AUTHOR), Chávez, Idelso Jamín1 (AUTHOR), Mansor, Muammar2 (AUTHOR) muammar.mansor@uni-tuebingen.de
Publikováno v:
Environmental Microbiology Reports. Oct2024, Vol. 16 Issue 5, p1-23. 23p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiqian TAN, Dan WANG, Bingyu MA, Xuepeng LI, Ying BU, Xinran LÜ, Fangchao CUI, Dangfeng WANG, Jianrong LI
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 21, Pp 103-110 (2024)
The low-salt fermented shrimp pastes with 10% (w/w) salt addition were made using acetes chinensis as the substrates and Bacillus amyloliquefaciens Y11 and Bacillus velezensis Y12 as fermentation starter cultures to investigate the impact of Bacillus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9a41a60b8654619bf3b691e3a156807
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbes and Infectious Diseases, Vol 4, Iss 3, Pp 954-959 (2023)
Background: Slaughterhouse or Abattoir are usually the starting point of most meat processing industry especially in communities where the stock comes directly from the market or farms to the food chain. Meat is processed fresh for consumers and trad
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29826163b70b4188a39f100e38b7cdbb
Publikováno v:
Feed Research. 2024, Vol. 47 Issue 1, p56-60. 5p.
Autor:
Chen, Junyan1 (AUTHOR), Setia, Garima1 (AUTHOR), Lin, Li-Hsiang2 (AUTHOR), Sun, Qian1 (AUTHOR), Husseneder, Claudia1 (AUTHOR) chusseneder@agcenter.lsu.edu
Publikováno v:
PLoS ONE. 11/13/2023, Vol. 18 Issue 11, p1-22. 22p.
Publikováno v:
In Polymer Degradation and Stability November 2023 217
Publikováno v:
In Small Ruminant Research November 2023 228