Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"bacillus subtilis var. natto"'
Publikováno v:
Biologia Plantarum, Vol 68, Iss 1, Pp 52-59 (2024)
The coastal areas of western Taiwan feature acidic and saline soils with low fertility. Sodium bicarbonate (NaHCO3), produced readily by carbon capture and storage technologies, could be suitable for the neutralization of acidic soils, but its effect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61ad6e151efb4463ab57e9d7491ec4d7
Publikováno v:
Cosmetics, Vol 10, Iss 5, p 135 (2023)
The dietary bacillus natto productive protein (BNPP) is a functional food ingredient that contains Bacillopeptidase F. BNPP is reported to improve blood flow. Based on previous research, we investigated the effect of BNPP on the skin. In vitro tests
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e69b7f6e7f446f797133de3c51fc141
Autor:
Ippei Tanaka, Satoshi Kutsuna, Misako Ohkusu, Tomoyuki Kato, Mari Miyashita, Ataru Moriya, Kiyofumi Ohkusu
Publikováno v:
Emerging Infectious Diseases, Vol 28, Iss 8, Pp 1718-1719 (2022)
We report a case of bacteremia caused by Bacillus subtilis variant natto after a gastrointestinal perforation in a patient in Japan. Genotypic and phenotypic studies of biotin identified B. subtilis var. natto. This case and 3 others in Japan may hav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd21fd41b7f94954be1c7ce11efdd583
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kanako Kono, Yasufumi Murakami, Aya Ebara, Kana Okuma, Hidetaka Tokuno, Ayano Odachi, Kazuya Ogasawara, Emi Hidaka, Teruaki Mori, Kazuko Satoh, Shingen Kimoto, Hiroaki Masuyama, Midori Takeda, Shunsuke Managi
Publikováno v:
Nutrients; Volume 14; Issue 18; Pages: 3839
Improving the intestinal microbiota using probiotics, prebiotics, and synbiotics has attracted attention as a method of disease prevention and treatment. This is the first study to discuss the effects of food intake on the intestinal microbiota using
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Transactions of the Materials Research Society of Japan. 43:293-296