Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"baby spinach leaves"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sudarsan, Aparajhitha
Consumption of leafy greens has increased significantly in recent years. The nature of leafy greens makes them ideal hosts for spoilage and pathogenic microorganisms while the lack of non-thermal processing intervention makes them a food safety risk
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::e862ac2e6b2e7a1cc7e860cec238639c
https://hdl.handle.net/10214/26451
https://hdl.handle.net/10214/26451
Publikováno v:
Foods, Vol 6, Iss 6, p 43 (2017)
Salmonella Typhimurium (S. Typhi) and Escherichia coli (E. coli) have been responsible for an increasing number of outbreaks linked to fresh produce, such as baby spinach leaves, in the last two decades. More recently, antimicrobial biodegradable pac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/927937c5a56f4e168bce135663a133c2
Autor:
Mette Risa Vaka, Izumi Sone, Morten Sivertsvik, Rebeca García Álvarez, Leena Prabhu, James L. Walsh, Estefanía Noriega Fernández
Publikováno v:
Foods
Volume 8
Issue 12
Volume 8
Issue 12
Plasma activated water (PAW) has rapidly emerged as a promising alternative to traditional sanitizers applied in the fresh produce industry. In the present study, PAW chemistry and storage stability were assessed as a function of plasma operating con
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods
Foods; Volume 6; Issue 6; Pages: 43
Foods, Vol 6, Iss 6, p 43 (2017)
Foods; Volume 6; Issue 6; Pages: 43
Foods, Vol 6, Iss 6, p 43 (2017)
Salmonella Typhimurium (S. Typhi) and Escherichia coli (E. coli) have been responsible for an increasing number of outbreaks linked to fresh produce, such as baby spinach leaves, in the last two decades. More recently, antimicrobial biodegradable pac