Zobrazeno 1 - 10
of 8 591
pro vyhledávání: '"baby spinach leaves"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life March 2024 42
Publikováno v:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca: Food Science and Technology, Vol 80, Iss 2, Pp 37-48 (2023)
The objective of the present study was to investigate the effect of the addition of lipids with different origin and unsaturation degree on the bioaccessibility of major carotenoids from raw baby spinach leaves. The standardized INFOGEST protocol of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/102431ac90444039ae468e8b9dd49a78
Autor:
Sudarsan, Aparajhitha, Keener, Kevin
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies July 2022 79
Autor:
Tan, Juzhong, Karwe, Mukund V.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies December 2021 74
Autor:
Karlsson, Maria E.1 (AUTHOR) maria.e.karlsson@slu.se, Uhlig, Elisabeth2 (AUTHOR), Håkansson, Åsa2 (AUTHOR), Alsanius, Beatrix W.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Microbiology. Dec2022, Vol. 22 Issue 1, p1-7. 7p.
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 22, Iss 1, Pp 1-7 (2022)
Abstract Backround During the last decades, outbreaks of foodborne illnesses have increasingly been linked to fresh and/or minimally processed fruit and vegetables. Enterohemorrhagic Escherichia coli was the causal agent for major outbreaks in Europe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96a3608dd8ec49589b3e16715e61e7e6