Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"baby leaf vegetables"'
Autor:
Giuseppe Pignata, Andrea Ertani, Manuela Casale, Diana Niñirola, Catalina Egea-Gilabert, Juan A. Fernández, Silvana Nicola
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 5, p 589 (2022)
The physiological changes and phytochemical pathways of processed watercress (Nasturtium officinale R. Br.) undergone during storage are not well known. The objective of this work was to evaluate the respiration rate and the inherent and external qua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/284a4a0a6e96471a8e822ccce7c81141
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Catalina Egea-Gilabert, Diana Niñirola, Manuela Casale, Giuseppe Pignata, Silvana Nicola, Andrea Ertani, Juan A. Fernández
Publikováno v:
Plants; Volume 11; Issue 5; Pages: 589
The physiological changes and phytochemical pathways of processed watercress (Nasturtium officinale R. Br.) undergone during storage are not well known. The objective of this work was to evaluate the respiration rate and the inherent and external qua
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::faa9f074b4d572cfb6ff7a1d1109ed90
https://hdl.handle.net/2318/1881413
https://hdl.handle.net/2318/1881413
Publikováno v:
Agricultural and Food Science
Agricultural and Food Science, Vol 29, Iss 1 (2020)
Agricultural and Food Science, Vol 29, Iss 1 (2020)
The objective of this study was to evaluate the impact of different mixtures of two fresh-cut baby lettuce (Lactuca sativa L. var. crispa cv. Lollo Bionda [LB] and cv. Lollo Rossa [LR]) cultivars on lettuce phytochemical composition during postharves
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6e04505a80f1b47a224083d533495ae5
http://hdl.handle.net/2318/1766057
http://hdl.handle.net/2318/1766057
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Ready-to-eat baby-leaf vegetables market has been growing and offering to consumers convenient, healthy and appealing products, which may contain interesting bioactive compounds. In this work, the composition and the evolution of the phenolic compoun
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
The mineral content (phosphorous (P), potassium (K), sodium (Na), calcium (Ca), magnesium (Mg), iron (Fe), manganese (Mn), zinc (Zn) and copper (Cu)) of eight ready-to-eat baby leaf vegetables was determined. The samples were subjected to microwave-a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9b177b4e5f6abd1258d0c6d8809de922
https://hdl.handle.net/10400.22/5268
https://hdl.handle.net/10400.22/5268