Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"azilat"'
Efficiency of chemical preservatives used in raw milk samples for bacterial counts by flow cytometry
Autor:
Jéssica Aneris Folchini, Diógenes Cecchin Silveira, Graziele Ferreira Posser, Renata Rebesquini, Joseane Bressiani, Guilherme Bortolini Barreto, Adriano Pasqualotti, Carlos Bondan
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 52 (2023)
ABSTRACT The objective of this study was to evaluate and compare two chemical preservatives in terms of their sample preservation capabilities, considering the individual bacterial count (IBC) and time and temperature variables. Samples were collecte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed871c6a26d24d50ac0d77ff2819ff9a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
AziLat Ltd.
Publikováno v:
Business Wire (German). 10/19/2015.
Autor:
AziLat Ltd.
Publikováno v:
Business Wire (Español). 10/19/2015.
Autor:
AziLat Ltd.
Publikováno v:
Business Wire (English). 10/19/2015.
Autor:
Canada Newswire
Publikováno v:
Canada Newswire. 08/20/2014.
Autor:
PR Newswire
Publikováno v:
PR Newswire US. 08/20/2014.
Publikováno v:
World Energy News. 5/19/2015, p1-1. 1p.
Publikováno v:
World Energy News. 8/20/2014, p1-1. 1p.